Raudonasis sausas
Tyrrell's "Old Winery" vynas pasižymi juodųjų vyšnių, miško uogų ir lengvu prieskonių aromatu.
Burnoje dominuoja slyvų, gervuogių ir juodųjų serbentų skonis.
Šis australiškas "Cabernet Sauvignon" sodraus kūno, skonis intensyvus ir išraiškingas.
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos patiekalų, pastos su pomidorų padažu, kietųjų sūrių.
1858 m. anglų imigranto Edward Tyrrell įkurta "Tyrrell's Wines" yra viena žymiausių Australijos šeimai priklausančių vyninių. Šeimos vynuogynai driekiasi nuo netoliese Sidnėjaus esančių istorinių namų Hunter valley iki Limestone Coast ir Heathcote.
Ketvirtosios kartos šeimos nario Bruce'o Tyrrell‘io vadovaujamoje vyninėje gaminami vieni iš labiausiai apdovanotų Australijos vynų, įskaitant kultinį "Vat 1 Semillon".
Smėlingas sąnašinis Hunter Valley dirvožemis puikiai tinka baltosioms vynuogėms sirpti. Regione yra 11 senesnių nei 100 metų vynuogynų, o 7 iš jų priklauso būtent Tyrrellių šeimai.
Tyrrell‘s - viena iš Australia’s First Families of Wine steigėjų.
Nuo 1971 m. "Tyrrell's" pelnė daugiau kaip 5 000 trofėjų ir medalių, o 2010 m. "James Halliday's Australian Wine Companion" buvo pripažinta metų vynine.