'Daterino' pomidorai, kilę iš Sicilijos, iš kitų išsiskiria savo ryškiu aromatu bei saldumu, todėl ir jų sultys aromatingesnės, saldesnės, nei įprastų pomidorų. Norėdamas dar labiau pabrėžti skonio raiškumą, Peter van Nahmen pasikvietė į pagalbą prieskonių gamintoją Ingo Holland, kad padėtų atrasti idealiai tinkančią druską ir jos kiekį - buvo pasirinkta 'Sylt' jūros druska, išgaunama iš Šiaurės jūros vandens prie Vokietijai priklausančios Sylto salos.
Kompleksiškas, daugiasluoksnis saulėje nokusių pomidorų aromatas bei švelni daržovinė nata atsiskleidžia nosyje, tuo tarp burnoje jaučiamas švelnus saldumas, lengva rūgštis ir gylio sultims suteikiantis subtilus druskos poskonis. Šios sultys galėtų būti puiki klasikinių kokteilių, tokių kaip "Bloody Mary" ar "Virgin Mary" arba įvairių "spritzer", tiek alkoholinių tiek nealkoholonių, dalis.
Tiekti atvėsintas iki 12 – 14°C, vienas arba su Viduržemio regiono patiekalais. Puikia tinka su picomis, įvairiai ruoštais makaronais - ypač su Bolonijos padažu ar daržovių lazanija.
Sudedamosios dalys: pomidorų sultys, jūros druska.
Energinė vertė (100g) : 85 kJ / 20 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 3,6 g, iš kurių cukrūs 3,6 g, baltymai < 0,8 g, druska < 0,6 g.
Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.
“Tradicijų puoselėjimas” - moto, jau virš šimtmečio lydintis Van Nahmen sulčių spaustuvę. Tačiau neapsigaukite, šiam gamintojui tradicijos - tai inovacija, virsmas, nuolatinis tobulėjimas siekiant pasiūlyti rinkai išskirtinį produktą. Van Nahmen istorija prasidėjo 1917-aisiais, kai Vilhelmas Van Nahmen įkūrė obuolių tyrės manufaktūrą, kuri 1930-aisiasi perėjo prie vietinių Reino regiono veislių obuolių sulčių gamybos. Nuo 2007 metų šeima gamina įvairių vaisių retų veislių sultis, dalį kurių paverčia nealkoholiniais putojančiais gėrimais. Siekdama puoselėti senąsias veisles, šeima ne tik bendradarbiauja su ekologine žemdirbyste užsiimančiais tradicinių veislių vaismedžių augintojais, bet, ir kasmet pasodina tarp 500 – 800 vietinių veislių sodinukų. Nuo 2005 metų šeimos verslui vadovauja jau ketvirtosios kartos atstovas Peter van Nahmen, manantis, kad sultys, gaminamos iš senųjų veislių, kaip ir vynas - atskleidžia platų aromatų bei pojūčių pasaulį taurėje. Van Nahmen šeima yra puikus pavyzdys, kaip derinant kraštui būdingas tradicijas, bioįvairovės puoselėjimą bei inovatyvų požiūrį galima sukurti sėkmingą produktą. Šiuo metu savo asortimente Van Nahmen turi įvairias rūšines sultis, putojančias sulčių arbatas bei putojančius sulčių kokteilius (nealkoholines alternatyvas putojantiems vynams), taip pat sidrus. Produktai turi ES ekologinį sertifikatą.