Šioms rūšinėms sultims naudojamos 'Sutton' ir 'Frambozen' veislės, pasižyminčios subtiliu aromatu. Nektaras gali būti geriamas vienas, kaip nealkoholinis 'spritzer' arba įvairiuose putojančio vyno ar šampano kokteiliuose.
Gėrimo skonis primena ką tik nupjautą ir pacukruotą rabarbaro stiebą, maloni rūgštis žaviai užpildo burną, o poskonyje vėl išryškėja rabarbarų aromatas.
Tiekti atvėsintą iki 10 – 12 °C, su salotomis ir užkandžiais, vėžiagyviais, Japonijos bei Prancūzijos įkvėptais patiekalais.
Sudedamosios dalys: rabarbarų sultys (min. rabarbarų sulčių kiekis 70 %), vanduo, cukrus.
Energinė vertė (100g) : 216 kJ / 51 kcal, riebalai < 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0,5 g, angliavandeniai 13 g, iš kurių cukrūs 13 g, baltymai < 0,5 g, druska < 0,01 g.
Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 5 dienas.
“Tradicijų puoselėjimas” - moto, jau virš šimtmečio lydintis Van Nahmen sulčių spaustuvę. Tačiau neapsigaukite, šiam gamintojui tradicijos - tai inovacija, virsmas, nuolatinis tobulėjimas siekiant pasiūlyti rinkai išskirtinį produktą. Van Nahmen istorija prasidėjo 1917-aisiais, kai Vilhelmas Van Nahmen įkūrė obuolių tyrės manufaktūrą, kuri 1930-aisiasi perėjo prie vietinių Reino regiono veislių obuolių sulčių gamybos. Nuo 2007 metų šeima gamina įvairių vaisių retų veislių sultis, dalį kurių paverčia nealkoholiniais putojančiais gėrimais. Siekdama puoselėti senąsias veisles, šeima ne tik bendradarbiauja su ekologine žemdirbyste užsiimančiais tradicinių veislių vaismedžių augintojais, bet, ir kasmet pasodina tarp 500 – 800 vietinių veislių sodinukų. Nuo 2005 metų šeimos verslui vadovauja jau ketvirtosios kartos atstovas Peter van Nahmen, manantis, kad sultys, gaminamos iš senųjų veislių, kaip ir vynas - atskleidžia platų aromatų bei pojūčių pasaulį taurėje. Van Nahmen šeima yra puikus pavyzdys, kaip derinant kraštui būdingas tradicijas, bioįvairovės puoselėjimą bei inovatyvų požiūrį galima sukurti sėkmingą produktą. Šiuo metu savo asortimente Van Nahmen turi įvairias rūšines sultis, putojančias sulčių arbatas bei putojančius sulčių kokteilius (nealkoholines alternatyvas putojantiems vynams), taip pat sidrus. Produktai turi ES ekologinį sertifikatą.