1989 m spalio 16 d., nepaisydamas visų patarimų, „Giacomo Bologna“ atliko vėlyvą Barbera vynuogių derliaus nuėmimą. „Ai Suma!“, - „Mes tai padarėme!“ jis sušuko, kai paragavo vyno: iš jo toliaregiškumo ir užsispyrimo gimė nauja Braida Barbera.
Vynas daromas iš atskiro Rocchetta Tanaro vynuogyno. Maceracija vykdyta 20d. Vynas brandintas 15 mėn. ąžuolinėse talpose ir vienus metus laikytas butelyje.
Gilios rubino spalvos, saldymedžio, kakavos, gervuogių, levandų, juodųjų pipirų, džiovintų žolelių aromatų. Stipraus skonio, struktūriškas, jausmingas, bet gana elegantiškas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie veršienos patiekalų, ant griliaus keptų dešrelių, brandesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros