Oranžinis sausas
Šis vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Vynas gaminamas iš rausvą odelę turinčios ir aromatingos vynuogių veislės Roter Veltliner ir ne aromatingų traminer klonų. Vynas fermentuotas ir 12 mėnesių brandintas molinėse talpose -amforose. Pikantiškai sutraukiantis, egzotiškas, bręstantis oranžinės spalvos baltasis vynas kvepia prinokusiomis kriaušėmis, rožėmis, apelsinų žievele, medumi, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje vynas svarus, aksominis ir kremiškas.
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie rūkytų moliuskų, pastos su grybais/daržovėmis, daržovių lazanijos, liesesnės žuvies,rikota įdarytų cukinijų žiedų, šviežių keptų baravykų, minkštesnių sūrių.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.