Oranžinis sausas
Oranžinis vynas pagamintas iš Kisi vynuogių, užaugintų Achmetos apeliacijoje Kachetijos regione Chateau Mere vyninėje, kuri priklauso vyndariui Zviad Gurashvili. Vynuogės šiam vynui atkeliauja iš vynuogynų esančių 500 mvjl. Vynuogynai pasodinti tarp 1995 m. - 2000 m.
2018 metai buvo saulėti ir pakankamai sausi, vynuogės nuskintos rugsėjo pabaigoje, išrūšiuotos ir sutraiškytos į kvevrius (molines talpas) tą pačią dieną. Maceracija kvevriuose trunka 5,5 mėnesio.
Vynas intensyvios gintaro spalvos, kvepia abrikosais, medumi, melionais, apelsinų žievele, šiek tiek minerališkas.
Rekomenduojama tiekti 12-14°C temperatūros, svarbu vyno neperšaldyti. Puikiai derės prie kietųjų sūrių, džiovintų vaisių, lengvos paukštienos patiekalų.