Oranžinis sausas
Tai tarsi šokis gėlių pievoje basomis, lyg kažkas paimtų už rankos ir vestų link švelnių, tylių melodijų su nepaprasta garso kokybe. Vynas su nedideliu sulfitų kiekiu - 12 mg/. Spontaninė vyno fermentacija vykdyta betono talpose (kiaušiniuose) nereguliojamoje temperatūroje. Vynas nefiltruotas, neskaidrintas. Geltonųjų slyvaičių, abrikosų, persikų, obelų žiedų, neprinokusių kriaušių aromatų. Ryškus, bet subtilus, jo aidas skamba ilgai.
Likutinis cukraus kiekis - 1g/l
Rūgšties kiekis -5,6g/l
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie žiedinių kopūstų kotletų, cukinijų apkepo, brokolių picos, baklažanų ir pomidorų kepto užkandžio, baklažanų suktinukų su varške ir pomidorų padažu.
Biodinamika - šeimos kredo, kuriuo jie vykdo ūkio veiklą nuo XX a. pradžios, atsižvelgdami į fizines gamtos bei kosmoso kūrybines jėgas, atidžiai stebėdami gamtą. Atsakomybė už žmonių ir dirvožemio sveikatą - pagrindinis ūkio veiklos principas. Mūsų ūkis - mūsų didelės šeimos namai, kuriame paprastos, nedidelės ganyklos yra tokios pat svarbios ūkyje kaip gražiai atrodantys vynuogynai, karvių mėšlo kvapas gauna tokį patį pripažinimą kaip ir vyno aromatas, šienavimas atliekamas tokiu pat prioritetu, kaip grūdų derliaus nuėmimas; augalai gauna tokią pačią meilę ir rūpestį kaip ir gyvūnai, tuomet rezultatas - veikia kaip tobulas organizmas, kurį vykdo kūrybingi žmonės ir kurių darbas yra jų gyvenimas.