Raudonasis sausas
Vynas yra daromas iš vynuogių derliaus užauginto skirtinguose vynuogynuose. Juos visus vienija - geografinė padėtis. Visi vynuogynai auga vėsiose Kalifornijos regiono zonose.
Prieš fermentaciją vynuogių sultyse vykdoma šaltoji maceracija. Alkoholinė fermentacija vyksta naujose ir vienerių metų senumo prancūziško ąžuolo statinėse. Vyne malolaktinis virsmas pilnai įvyksta. Vyno brandinimo procesas vyksta tose pačiose statinėse.
Tiekti 16 - 18 °C prie klasikinio steiko, žvėrienos troškinio arba brandintų sūrių.
World's End - Bordo, Saint-Emilione įsikūrusio vyndario Jonathan Maltus projektas Napoje, Kalifornijoje, įkurtas 2008-aisias.
Nors vyninės dėmesio centre yra klasikinės Bordo regiono vynuogės: 'Cabernet Sauvignon', 'Cabernet Franc', 'Merlot', tačiau World's End vardo vynų galime rasti ir iš 'Syrah' ar 'Chardonnay' vynuogių. Žavus šių vynų bruožas tai, kad jie pavadinti klasikinių roko muzikos dainų pavadinimais.