Baltasis sausas
Vynuogės skinamos iš senų vynuogynų (1965) iš Meursault, Saint-Aubin ir Pommard apylinkių. Vynas 8 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (15% naujo). Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis vynas kvepia citrusais, baltais kaulavaisiais, pasižymi sūrstelėjusiu minerališkumu.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie riebesnės žuvies (oto, menkės), ant griliaus skrudintos vištienos ar lašišos kepsnio.
Armand Heitz, įsikūręs Chassagne-Montrachet, į Burgundijos vyno sceną įžengė tik 2013 metais, po dviejų metų eksperimentų įtvirtinant savo įgytas žinias studijuojant Šveicarijoje, perėmė istorinius šeimos vynuogynus, kuriuos ilgiems metams buvo išnuomoję „Maison Drouhin“. Armand vynuogynus perėmė po truputį ir kartu su ilgamečiu „Domaine Leflaive“ enologu Ludovic Pierrot išsikėlė tikslą daryti Burgundijos vyną, kuris yra aromatingas ir ekspresyvus, atskleidžia unikalų terroir, pagal klasikinės vyndarystės tradicijas. Pačiam Armand Heitz Burgundijos vyno idealas yra elitiniai „Domaine Leflaive“ ir „Domaine Ramonet“, kurių pramintu keliu eina šis vyndarys – draugiška gamtai biodinaminė vyndarystė, mažas derlingumas, nuosaikus ąžuolo statinių naudojimas (15-25% naujo ąžuolo), terroir atskleidimas. Vyno stilius. Ekspresyvus, išskirtinio balanso, malonus tik išleidus ir pilnai atskleidžiantis taurų kilmės vynuogyną. Baltasis vynas pasižymi aiškiu minerališkumu, pilna tekstūra, ekspresyviu, tyru aromatu su puikiai integruotu ąžuolo charakteriu. Raudonasis – aromatingas, smulkių ir nugludintų taninų, sultingas ir su dominuojančiu raudonųjų uogų charakteriu. Vyninei priklauso prestižiniai vynuogynai, kurie buvo įsigyti nuo 1857 metų, tarp kurių vienas geriausių Meursault 1er Cru Perrières, vyninės pasididžiavimas Chassagne-Montrachet 1er Têtes de Clos, taip pat Grand Cru Montrachet ir Chevalier-Montrachet bei geriausi Pommard (1er Cru Les Rugiens) ir Volnay (1er Cru Les Taillepieds) prilyginami Grand Cru. Juos papildo mažiau garsūs, bet savitomis charakteristikomis pasižymintys Chassagne, Meursault ir Pommard vynuogynai. Geriausia, jog šio vyndario stilius lengvai ragaujami jaunystėje vynai – vynas skanus jau dabar, nereikia laukti brandinant, nors bręsti jie tikrai gali.