Baltasis sausas
Kremine tekstūra išsiskiriantis baltasis vynas su apelsinų žievelės, prinokusių kaulavaisių ir citrusinių vaisių aromatu. Skonis koncentruotas, gaivus ir elegantiškas. Puikiai subalansuotas vynas, pasižymintis nuostabiai pikantišku, kiek prieskonišku poskoniu.
Tiekti 10-12 °C prie lašišos kepsnio su grietinėlės padažu, cezario salatų arba minkštų sūriųs.
Šis šeimos ūkis buvo įkurtas apie 1860 m. Meursault ir dabar jam vadovauja penktoji karta Antoine'as Jobardas.
Antoine'as, vienintelis sūnus (jis turi dvi seseris), 2002 m. prisijungė prie savo tėvo François ir 2007 m., tėvui išėjus į pensiją, prisiėmė visą atsakomybę. Ūkiui priklauso 4,8 ha ploto stulbinančių vynuogynų rinkinys, daugiausia Meursault komunoje bei Charmes, Porusots ir Genevriere. Pagrindinė Antuano filosofija yra ta, kad svarbiausia darbo dalis atliekama vynuogynuose. Vyno gamyba yra tradicinė, naudojant iki 20% naujo ąžuolo, naudojami standartinio dydžio statinės (225l). Vynai brandinami ilgiau nei įprastai 18-24 mėn. Gauti vynai yra gilūs, iškalbingi, minerališki. „Meursault“ vynai, garsėja ilgaamžiškumu.