Baltasis sausas
Elegantiškas, vaisiškas, minerališkas vynas kvepia lazdyno riešutais, baltaisiais persikais, akacijų žiedais, prieskoninėmis žolelėmis. Aliejiškas, vidutinio kūno.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie ant griliaus keptos lašisos/skumbrės, baltųjų miško grybų keptų svieste.
Šis šeimos ūkis buvo įkurtas apie 1860 m. Meursault ir dabar jam vadovauja penktoji karta Antoine'as Jobardas.
Antoine'as, vienintelis sūnus (jis turi dvi seseris), 2002 m. prisijungė prie savo tėvo François ir 2007 m., tėvui išėjus į pensiją, prisiėmė visą atsakomybę. Ūkiui priklauso 4,8 ha ploto stulbinančių vynuogynų rinkinys, daugiausia Meursault komunoje bei Charmes, Porusots ir Genevriere. Pagrindinė Antuano filosofija yra ta, kad svarbiausia darbo dalis atliekama vynuogynuose. Vyno gamyba yra tradicinė, naudojant iki 20% naujo ąžuolo, naudojami standartinio dydžio statinės (225l). Vynai brandinami ilgiau nei įprastai 18-24 mėn. Gauti vynai yra gilūs, iškalbingi, minerališki. „Meursault“ vynai, garsėja ilgaamžiškumu.