Pasterizuoto karvės pieno sūris pagardintas vasarinių trumų užtepu. Sūris brandintas 16 savaičių. Trumai palengva aromatizuoja sūrį, suteikdami jam išskirtinį aromatą ir skonį.
Sūris puikiai deru su baltuoju vynu iš Pouilly-Fumé apeliacijos Luaros slėnyje, Prancūzijoje, bei su tvirtais 'Pinotage' vynuogių veislės vynais.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), tremų užtepas (grybai, juodosios alyvuogės, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, citrinų sultys, actas, prieskoniai, cukrus, trumai (0,3%), česnakai, natūralūs kvapikliai), druska, pieni rūgštis, šliužo fermentai, dažiklis: karotinas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1574 kJ / 376 kcal, riebalai 31,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,1 g, angliavandeniai 0,3 g, iš kurių cukrus 0,2 g, baltymai 22,9 g, druska 1,7 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.