Putojantis sausas
Neįtikėtino šviežumo ir puikaus balanso vynas, pagamintas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu. Molio-kalkakmenio terasinėse ir šlaitinėse augavietėse augančių 20-40 metų vynmedžių derlius surintas rankomis. Pirmoji fermentacija vykdyta termoreguliuojamose nerūdijančio plieno kubiluose. Antroji fermentacija buteliuose - beveik 5 metai su mielėmis. Turtingas ir pilnas subtilių ir smulkių burbuliukų vynas kvepia greipfrutais, apelsinais, karamele, cukruotais meduoliais.
Dozažas: 5g/l.
Patiekti 7-8 °C kaip aperityvą, prie apskrudintos baltos žuvies, vištienos kepsnių.
Antech, an independent family domain for 6 generations, is specialized in the elaboration of sparkling wines in the Crémant de Limoux appellation, near Carcassonne in the south of France.