Baltasis sausas
Atviras, taurus, gaivus, elegantiškas Grand Cru kategorijos vynas daromas iš atskiro Schoenenbourg vynuogyno. Citrinų, raudonųjų apelsinų, kriaušių, persikų aromatai persipina su minerališkumu darydami vyną rafinuotu ir subtiliu.
Vyno brandinimo potencialas 10-15 metų.
Tiekti 8-10 °C prie baltos žuvies su riebesniais padažais, paukštienos su padažais, jūros gėrybių.
Praėjus beveik dešimtmečiui po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, keli Hunaviro gamintojai nusprendė sujungti pajėgas ir įveikti pokario sunkumus dirbdami komandoje. Praėjus 60 metų po kooperatyvo įkūrimo, jis jungia apie 110 narių, kurie dirba apie 200 ha geriausių Elzaso vynuogynų. 80 proc. vynuogynų išsidėstę Hunavire ir jo apylinkėse (Riquewihr, Zellenber), iš jų 13 ha atitenka Grand Cru vynuogynams (Rosacker, Froehn, Sporen, Schoenenbourg, Osterberg), kur derlius nurenkamas tik rankomis. Kad būtų pasiektas tinkamas kompleksiškumas ir vynas geriau atsiskleistų, beveik visas pagaminamas vynas išlaikomas neutraliose talpose su smulkiomis mielių nuosėdomis nuo 18 iki 24 mėnesių prieš jo išpilstymą.