Raudonasis sausas
Vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. 12 - 18 mėn. trunkantis vyno brandinimo procesas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse (30% iš jų naujos).
Vidutinio intensyvumo vyšnių atspalvio vynas kvepia gana išraiškingais tamsiųjų vyšnių, saldymedžio ir švelniais skrudintų prieskonių aromatais. Burnoje vynas kompleksiškas. Juntami tvirti, smulkūs taninai, vaisiški tamsiųjų uogų skoniai.
Tiekti 16 - 18 C prie jautienos šonkauliukų, žvėrienos troškinio arba kietų brandintų sūrių.
Tai vienas didžiausių ir istoriškai turtingiausias Fronsac apeliacijoje esantis vyno ūkis. Vyninė įkurta dar Karolio Didžiojo laikais, 1577 m. Renesanso laikų paveldo statinys buvo atstatytas XIX a. ir iki šių dienų užsiima vyndaryste. Vyninei priklauso 65 ha vynuogynų ploto. Dirvožemis šiuose plotuose turtingas molio, klinties ir smėlio uolienomis. Taip pat, juose gausu senų, daugiau nei 80 m. amžiaus, vynmedžių. Šiuo metu vyninė priklauso kinų verslo grupei - Brilliant Group.