Raudonasis sausas
Galingas, sodrus, bet kartu elegantiškas ir švelnus vynas kvepia raudonomis slyvomis, mėlynėmis, avietėmis, saldymedžiu, tabaku. Burnoje juntami jauni, traškūs taninai bei vaisiška rūgštis. Château du Cèdre ūkio vynmedžiai yra auginami skirtinguose dirvožemio tipuose. Akmens riedulių gausus molio ir kalkakmenio dirvožemis vynui suteikia sodrius taninus. Tuo tarpu, uogos sirpstančios sunkaus molio ir smėlio dirvoje pasižymi sodriu ir intensyviu skoniu bei aromatu.Vynmedžių amžius - 30 metų.
Prieš fermentaciją vynuogės 30 d. vytinamos. Fermentacija vykdoma nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Malolaktinė fermentacija vykdoma betoninėse talpose. Vėliau, vynas 12 mėn. yra brandinamas senose ąžuolo statinėse.
Vynas be pridėtinių sulfitų.
Vyno brandinimo potencialas apie 20 metų.
Tiekti 16-18 °C prie sekmadienio troškinių pas močiutę - daržovių, grybų, mėsos; raudonos mėsos kepsnių, lazanijos, elnienos kojos.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.