Raudonasis sausas
Puikių derliaus metų vynas yra 24 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Beveik juodos spalvos šis Cahors kvepia raudonų ir juodų uogų, žibuoklių, mėtos, balto pipiro, kedro ir kakavos pupelių kvapais. Burnoje svarus vynas taip pat turi daug gaivos bei jam būdingo minerališkumo. Kompleksiškas, sodrus, tačiau švelnių taninų vynas.
Rekomenduojame patiekti 16C - 18C prie įvairių mėsos kepsnių, žvėrienos troškinių.
This wine is powerful in its depth and concentration. Bold tannins, vibrant acidity and strong minerality combine with black plum and berry flavors. This major wine obviously needs to age.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.