Raudonasis sausas
Vynas platus, pilno kūno su dideliu kiekiu šviežių taninų, parodančių vyno pusiausvyrą, ryškumą ir energiją. Skoningas ir ilgai išliekantis poskonis.
Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Beveik juodos spalvos šis GC Cahors kvepia mėlynėmis, slyvomis, žibuoklėmis, mėtomis, baltaisiais pipirais, kedrais, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje svarus vynas, bet turi daug gaivos bei jam būdingo minerališkumo.
Rekomenduojame patiekti 16C - 18C prie įvairių mėsos kepsnių, žvėrienos troškinių.
Lots of sweet blue plums, blueberries, wet stones, stemmy herbs and mild spices on the nose. Full-bodied with fine tannins. Ample, expansive but focused at the end. Smartly structured with a good amount of fresh, chalky tannins, showing balance, brightness and energy. Flavorful and lingering finish, but nothing heavy here. From organically grown grapes. Drink or hold.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.