Rožinis sausas
Kompetencija,- taip apibūdinčiau šį vyną. (vyno ekspertė Daiva Mumgaudienė)
Vynuogių sulčių fermentacija ir maceracija vyko nerūdijančio plieno talpose, kiek žemesnėje temperatūroje nei įprastai. Mango, persikų, rausvųjų greipfrutų aromatų. Elegantiškas ir dosnus, gaivus ir minerališkas.
Tiekti 8-10° C prie tuno kepsnio su žolelėmis, sūriu įdarytų cukinijų žiedų, Mozzarella di Buffala.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.