Raudonasis sausas
Elegancija ir subtilumas, romantika ir ramuma: vynas 9 mėn. brandinamas 30hl naujose prancūziško ąžuolo statinėse ir dar 3 mėn. laikomas butelyje.
Trešnių, juodųjų serbentų, gervuogių, cinamono, miško paklotės aromatų.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos mėsos, dešrelių, vytinto kumpio, brandesnių sūrių.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).