Raudonasis sausas
Citto Toskanos tarme reiškia geras berniukas, todėl Citto yra geras Toskanos berniukas, dėmesingas teritorijos tradicijoms ir ištikimas jos apsaugai. Šis vynas - ekologinės vyndarystės produktas. Jis daromas iš kruopščiai atrinktų, geriausių vynuogių, augančių vaizdingose Toskanos apylinkėse. Vynuogių sultys fermentuotos atskirai, nerūdijančio plieno talpose. Po alkoholinės fermentacijos, įvykdyta malolaktinė fermentacija. Vėliau, vynas 8 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Tamsios vyšnių, su violetiniu krašteliu, spalvos vynas pasižymi juodųjų serbentų, vyšnių, spanguolių aromatais. Skonyje juntamos šviežios, prisirpusios raudonos uogos, kurias papildo švelnūs, apvalūs taninai.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie lengvesnių raudonos mėsos patiekalų, griliuje keptų dešrelių, makaronų su mėsos pagardu ar lengvų sūrių.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).