Baltasis sausas
Gelsvos spalvos, vynas kvepia prinokusiais persikais, obuoliais, kriaušėmis, melionais, greipfrutais. Gaivus, elegantiškas, geltonųjų vaisių poskonyje vos juntama karstelėjusi nata.
150 metrų virš jūros lygio, smėlio(80%), molio(15%), žvyro(5%) dirvožemyje augančios vynuogės surinktos mechaniškai nakties metu. Maceracija vyko 12 valandų. Po švelnaus spaudimo, fermentacija vykdyta plieno talpose, reguliuojamoje 15-18 °C temperatūroje.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie makaronų, salotų, sardinių.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).