Raudonasis sausas
Apelsino žievelės ir granato atspalvio raudonasis vynas. Atsiskleidžia per vyšnių, braškių, cinamono, mineralų ir kavos aromatus. Burnoje jis gaivus ir kompleksiškas, jaučiasi ilgai išliekantis vaisių, muskato ir aštrių prieskonių derinys. Gausūs ir subtilūs taninai paverčia šį vyną puikiu vakaro kompanionu kuriuo norisi mėgautis ir apie jį kalbėtis.
Pristatymo laikas - gruodžio antroji pusė.
Tiekti 16–18 °С prie keptos anties krūtinėlės, fazano su grybų padažu, reblochono sūriu arba mėgautis kaip aperityvu.
Coudray-Bizot yra prancūziška vyninė, įsikūrusi Burgundijoje. Jie puikiai žinomi dėl savo aukštos kokybės vynų. Vyninė priklauso Charles Van Canneyt, kuris paveldėjo įmonę iš savo tėvo Claude Coudray-Bizot. Coudray-Bizot vynuogynai išsidėstę Côte de Nuits regione, viename iš prestižiškiausių Burgundijos vyno regionų. Vyninę lydi kelių šimtmečių senumo istoriją. Ji žinoma dėl tradicinių vynų gamybos technikų, kurios apima vynų brandinimą ąžuolinėse statinėse ir natūralių mielių naudojimą fermentacijai. Vyninė taip pat kreipia dėmesį į tvarias vynuogių auginimo ir vyno darymo praktikas, naudodama ekologiškus ir biodinaminius metodus savo vynuogynuose. Coudray-Bizot gamina įvairių rūšių raudonus ir baltus vynus, kurie išsiskiria savo kokybe ir yra vertinami aukščiausiais balais. Labiausiai žinomi dėl savo Pinot Noir vynų. Vyninės žymiausi vynai yra Clos de la Roche Grand Cru, Charmes-Chambertin Grand Cru ir Echézeaux Grand Cru. Šie vynai labai populiarūs tarp kolekcininkų ir vyno žinovų. Jei vertinami dėl savo gilumo, sudėtingumo ir elegancijos.