Raudonasis sausas
Vynas dedikuotas Guillaume'o de Cont, seneliui, kuris daugiau nei prieš 50 metų pasodino vynmedžius, kurie auga molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Maceracija vykdyta 20 d. Vynas 8 mėn. brandintas nerūdijančio metalo talpose. Nefiltruotas, be pridėtinių sulfitų. Šviežių juodųjų serbentų, mėtų, kakavos, drėgnos žemės, rašalo aromatų vynas žavi savo glotnumu, apvalumu, tankumu, mėsingumu , traškiais taninais, gervuogių ir mėlynių poskoniu.
Brandinimo potencialas nuo 2 iki 4 metų.
Tiekti 16 -18 °C temperatūros prie prie mėsos troškinių su miško grybais, mėsainių, griliuje keptų dešrelių, baklažanų apkepo.
Albert is the founding father of the Saint-Julien d’Eymet vineyard. He bought these lands at the end of the 1950s and cultivated vines and cereals there, and raised a few animals there. In particular, in 1965 he planted 5 hectares of planted vines which, 50 years later, became La Vigne d’Albert. It’s thanks to him that everything started and that’s why we chose to call our domain by his name. When you start from the beginning, everything is often simpler.