Baltasis sausas
Mažoji žvaigždė, taip vyndariai vadina šį vyną. Vynas 10 mėn. laikytas su mielėmis kiaušinio formos 10hl kubiluose. Baltųjų pipirų, šviežio imbiero, obuolių, vaistinių ramunėlių aromatų. Pilnas, minkštas, ilgo sodo vaisių poskonio.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie rizoto su trumais, paukštienos su grietinėlės padažu, baltos žuvies su sviestiniu padažu, langustinų.
Dar 14 amžiuje kilnioji Loré de la Ragotière šeima įkūrė Château de la Ragotière ūkį, kūrį 1979 Įsigijo broliai Bernard, Francois, ir Michel Couillaud. Naujieji šeimininkai bekompromisiškai dirba aukštesnės kokybės ir geresnės terroir išraiškos linkme. Muscadet Sevre et Maine apeliacijoje įprasta po fermentacijos vyną dar kurį laiką laikyti su mielių nuosėdomis (sur lie) taip suteikiant jo skoniui kompleksiškumo ir tekstūros.