Baltasis sausas
Ryškiame aromate skleidžiasi baltų gėlių, persikų bei citrusų kvapai, kuriuos papildo subtilios prieskonių bei dūmo natos. Burnoje - vos salstelėjęs, gaivios rūgšties, aliejiškas. Skonyje, kaip ir aromate, juntami persikai, gerai sunokę citrusiniai vaisiai, ilgas poskonis.
Tiekti 8-12 °C aperityvui, prie kepenėlių, paštetų, jūros gėrybių, ryškesnių žuvies patiekalų.
Praėjus beveik dešimtmečiui po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, keli Hunaviro gamintojai nusprendė sujungti pajėgas ir įveikti pokario sunkumus dirbdami komandoje. Praėjus 60 metų po kooperatyvo įkūrimo, jis jungia apie 110 narių, kurie dirba apie 200 ha geriausių Elzaso vynuogynų. 80 proc. vynuogynų išsidėstę Hunavire ir jo apylinkėse (Riquewihr, Zellenber), iš jų 13 ha atitenka Grand Cru vynuogynams (Rosacker, Froehn, Sporen, Schoenenbourg, Osterberg), kur derlius nurenkamas tik rankomis. Kad būtų pasiektas tinkamas kompleksiškumas ir vynas geriau atsiskleistų, beveik visas pagaminamas vynas išlaikomas neutraliose talpose su smulkiomis mielių nuosėdomis nuo 18 iki 24 mėnesių prieš jo išpilstymą.