Baltasis sausas
Sveikos vynuogių kekės rankomis yra renkamos ir sudedamos ypatingai atsargiai, kadangi šioje proceso dalyje vydnarys atsisako naudoti sulfitus. Vėliau vynuogės iš kiekvieno vynuogyno yra fermentuojamos griežtai atskirai ir griežtai naudojant tik tas mieles, kurios natūraliai randamos tuose vynuogynuose. Vėliau vynas, priklausomai nuo metų derliaus, yra brandinamos apytiksliai 4 mėnesius 228 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Šio vynuogyno vidutinis amžius yra 60 metų.
Vidutinio intesyvumo aukso spalvos vynas kvepia baltosiomis gėlėmis, akacijomis, gudobelėmis, citrina, greipfrutu. Burnoje vynas pasižymi išskirtiniu balansu tarp svarumo ir lengvumo: ypač švelnaus sūrumo ir paletę pasitinkančio kocentruoto vaisiškumo. Subtilus, vidutinio ilgio poskonis.
Brandinimo potencialas: iki 2025 metų.
Gamintojas vyną siūlo tiekti Patiekti 11-13 °C temperatūros prie griliuje keptos žuvies.
Nuo 1991 metų šį 9ha Burgundijos ūkį valdo Jean-Pierre Guyonas, kuriam neseniai ėmė talkinti ir broils Michelis. Domaine Guyon Vosne Romanee vietovėje dar nuo 2006-ųjų vynuoges augina laikydamiesi ekologiškos praktikos, tačiau ūkis sertifikuotas tik 2012 metais. Kiekvienam vynui derlius atidžiai perrenkamas net 3 kartus. Nuo 2010 metų Jean-Pierre atsigręžė į istorinę praktiką fermentacijai naudoti sveikas kekes su koteliais. Atidaus vynuogių puoselėjimo vynuogyne dėka koteliai pilnai susirpsta ir ne tik praturtina vyno skonį, bet ir leidžia nenaudoti sulfitų iki pat vyną išpilstant į butelius. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos vyksta vienu metu, o iškilusi vynuogių kepurė žemyn nuspaudžiama nedaugiau nei kartą per dieną. Prieš išpilstant vynas nefiltruojamas. Jean-Pierre mano, kad minimali intervencija vyndarystės metu išryškina unikalius skirtingų vynuogynų charakterius.