Raudonasis sausas
Šiam vynui gaminti naudojamas tik senų vynmedžių, augančių granito ir kvarco dirvožemyje, derlius. Vynuogės skinamos rankomis į 25kg plastikines dėžes. Kiekvieno atskiro vynuogyno žaliava fermentuojama plieno talpose atskirai. Pusė vyno brandinama betono talpose, o pusė ąžuolinėse statinėse.
Dominuoja tamsių vyšnių, slyvų ir aviečių bei prieskonių aromatai. Burnoje svarus, sultingas. ilgo poskonio.
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie paukštienos kepenėlių pašteto, keptos antienos krūtinėlės su bruknių padažu, saldžių bulvių virtinių ar jautienos tartaro.
Vienas seniausių gamintojų apeliacijoje, ūkis įkurtas 1850 m. Ūkis priklauso garsiąjai Prieur šeimai, dabar valdančiai ne tik Jacques Prieur Burgundijoje, bet ir Chateau Rouget Pomerolyje, šio vyno gamintoją (nuo 1988 m) bei Recoltant - Manipulant biznį šampanėje. Moulin-a-Vent apeliacijoje dominuoja rožinio granito dirvožemis su mangano priemaišomis. Šios priemaišos nebūdingos kitoms garsioms aplink esančioms apeliacijoms. Jos lemia kur kas žemesnį derlingumą ir didesnę skonio koncentraciją uogose.