Raudonasis sausas
Vynas vaisiškas, minkštas, švelnus, sluoksniuotas, minerališkas. Minkšti taninai ir subtili rūgštis daro šį vyną patraukliu. Sultingas vynas turtingas tamsių uogų, pipirų, prieskoninių žolelių aromatais. Vidutinis vynmedžių amžius 25 metai, jie auga priemolio dirvožemyje ant kalnų šiaurinėje Paso Robleso dalyje.
Patiekti 16 - 18°C temperatūros prie BBQ: šonkaulių, dešrelių, kiaulienos šoninės.
Jimo ir Bobo Varnerių, šiandien Centrinėje Kalifornijos pakrantėje, į pietus nuo San Francisko, valdančių „Varner Wine“, motina Lucillė (g. 1921 m.) buvo Antano Tananevičiaus duktė. Vyndarių senelis 1897 metais atvyko į JAV būdamas vienuolikos metų. 1914-aisiais jis baigė Čikagos medicinos ir chirurgijos koledžą, tapo gydytoju. Dar spalvingesnė senelio brolio Jono Mykolo Tananevičiaus asmenybė. Jis į JAV atvyko 1895 metais. 1899 metais Čikagoje su kunigu Kriaučiūnu pradėjo leisti savaitraštį „Katalikas“, kuris vėliau tapo Jono Tananevičiaus nuosavybe. Laikraščio redakcijos patalpose Jonas įsteigė banką, pavadinęs jį „Tananewich Bank“. Nuo 1914 m. „Katalikas“ ėjo kasdien. 1915 m. dienraštis ir knygynas buvo atskirti nuo banko. Čia įvyko pirmasis lietuviškų laikraščių leidėjų ir redaktorių suvažiavimas. 1917 m. bankas bankrutavo, teko nutraukti ir laikraščio leidybą bei uždaryti knygyną.Ketverių metų broliai išvyko iš Čikagos ir šiandien daro vyną Santa Barbaroje, Santa Kruso kalnuose ir Paso Roblese. Mes atsivežėme jau bręsti pradėjusį 2016 m. kvapnų „Pinot Noir“ iš Santa Barbaros ir atskiro vynuogyno „Chardonnay“, padarytą taip, kaip mes įsivaizduojame idealų kalifornietišką baltąjį vyną – kvepiantį persikais, tropiniais vaisiais ir saldžia ąžuolo vanile.