Rožinis sausas
Vyne daug gaivumo, vaisių ir gėlių natų. Labai lengvas rūgštingumas, švelnus, šiltas vynas. Švelniai išspaustos sultys, trumpai palaikius su odelėmis, fermentuojamos gana žemoje - 16° C temperatūroje.
Vynas citrusinių vaisių, baltųjų gėlių, braškių kompoto aromatų, greipfrutiško poskonio.
Patiekti 10 - 12 °C kaip aperityvą, prie lengvų baltos mėsos patiekalų, grilintų daržovių, keptų kalmarų, jūros gėrybių tapų.
Vyninė priklausanti klasifikuoto Saint Julien (Bordo) ūkio "Chateau Talbot" savininkams. 26 ha apsupti vynuogynų Alpų kalnų saugo vynuoges nuo gamtos stichijų bei sukuria specialų mikroklimatą. "Domaine Saint Andrieu" gamina dviejų apeliacijų, Côtes de Provence and Côteaux Varois, vynus. Rožiniai ir baltieji vynai gaminami iš tradicinių Provanso vynuogių. Juose dominuoja vaisiškumas, gaivumas bei gera rūgštis. Raudoniesiems vynams naudojamos ir vietinės, ir tarptautinės veislės. Pastarieji yra prieskoniški, kvepia juodomis uogomis. http://www.domaine-saint-andrieu.com/