Baltasis sausas
Vynas yra daromas iš senų, daugiau nei 50 m. amžiaus, vynuogynų derliaus. 50% vynuogių yra paveiktos pilkojo kekero puvinio.
Vynuogių sultys lėtai fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose, naudojamos tik vietinės mielės. Vykdyta malolaktinė fermentacija.Vynas brandintas 36 mėn.,didelėse naudoto ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas, nepridedama papildomai sulfitų, todėl yra tinkamas veganams.
Drumstos gelsvos spalvos vynas kvepia greifrutais, šienu, sausmedžių žiedais. Burnoje vynas energingo, pilno kūno, juntami sultingi citrusinių vaisių skoniai kuriuos papildo lengvos skrudintų riešutų natos.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie vėžiagyvių, jūros gėrybių patiekalų, sušių, griliuje keptos paukštienos.
Sebastien Riffault - vyndarys, kurio ūkis sertifikuotas ekologišku. Sebastien Riffault žemę aria arklio traukiamo plūgo pagalba, vynuoges renka rankomis. Vyne nėra visai arba yra labai mažai sulfitų, vynas nefiltruojamas, neskaidrinamas. Uogos skinamos labai vėlai, jau pradėjusios vysti. Fermentacija tik natūralių mielių pagalba, vynas brandinamas senose ąžuolo statinėse su mielių nuosėdomis. Vyno pavadinimai atspindi vynuogynų, kuriuose noksta Sauvignon Blanc arba Pinot Noir, specifiką, juos sugalvojo Sebastien'o žmona Jūratė.