Baltasis sausas
Vynas yra daromas iš senų, daugiau nei 50 m. amžiaus, vynuogynų derliaus. 50% vynuogių yra paveiktos pilkojo kekerinio puvinio.
Vynuogių sultys lėtai fermentuojamos, 8 - 15 mėn, neutraliose Burgundijos statinėse. Vėliau, vynas tose pačiose talpose brandinamas 18 mėn., kartu su mielių nuosėdomis. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas, be pridėtinio sulfitų kiekio, todėl yra tinkamas veganams.
Vynas pasižymi gėliškais, svarainių, citrusinių vaisių, obuolių, keptų kriaušių aromatais. Gilios, gaivios citrininės rūgšties bei prinokusių obuolių, abrikosų ir vanilės skonių.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie jūros gėrybių patiekalų, sušių, griliuje keptos paukštienos ar salotų su keptu ožkos pieno sūriu.
Sebastien Riffault - vyndarys, kurio ūkis sertifikuotas ekologišku. Sebastien Riffault žemę aria arklio traukiamo plūgo pagalba, vynuoges renka rankomis. Vyne nėra visai arba yra labai mažai sulfitų, vynas nefiltruojamas, neskaidrinamas. Uogos skinamos labai vėlai, jau pradėjusios vysti. Fermentacija tik natūralių mielių pagalba, vynas brandinamas senose ąžuolo statinėse su mielių nuosėdomis. Vyno pavadinimai atspindi vynuogynų, kuriuose noksta Sauvignon Blanc arba Pinot Noir, specifiką, juos sugalvojo Sebastien'o žmona Jūratė.