Baltasis sausas
Morgeot yra didelis vynuogynas, kuriame gaminami intensyvus ir svarūs vynai, tačiau Caroline valda išsikiria, nes yra aukštesnėse Morgeot augimvietėse šlaituose, ant molio bei kalkakmenio dirvožemio auga geriausios ‘Chardonnay’ vynuogės. Vynas brandintas 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 30% yra naujos. Jis yra pilno kūno, minkštas, stebina savo koncentracija bei baltųjų kaulavaisių akcentais.
Tiekti 10 - 12 ° C prie vėžiagyvių, jūros gėrybių rizoto ar žuvies patiekalų.
1989 m., grįžusi iš verslo mokyklos Paryžiuje, Caroline L’Estimé perėmė vyndarystęs amatą iš savo tėvo Jean-Noël Gagnard. Šio, baltąjame Chassagne-Montrachet vyne besispecializuojančio, ūkio stilius pabrėžia subtilų Chardonnay vynuogių charakterį. Caroline prižiūrimų vynuogynų vynas iš aplinkinių išsiskiria delikačiais laukinių grybų, lydyto sviesto, džiovintų žolelių ir citrusinių vaisių aromatais. Paklaustia kodėl jos vynai yra būtent tokie, unikalūs Chassagne-Montrachet, vyndarė nusišypso ir tik gūžteli pečiais – „stengiuosi netrukdyti pačiai gamtai formuoti vyno skonio“. Vynai gaminami paprastai ir nuoširdžiai. Nėra žaidimų su redukcija, beveik nenaudojamos ir naujos ąžuolo statinės. Kadangi ūkininkaujama ekologiškai ir dar laikantis biodinaminių principų bei procedūrų, delikatūs procesai vyninėje atrodo itin logiški. Caroline ištikima Chassagne tradicijoms: baltiesiams vynams daugiausiai naudoja neutralų ąžuolą, kur vyną brandina net 18–20 mėnesių. Bevek nefiltruoja. Nuo 2014 m. 12,5 ha išskirtinių šeimos vynuogynų buvo sertifikuoti ekologiškai ir dabar jie valdomi biodinamiškai.