Raudonasis
Fermentuotos vynuogių sultys yra brandinamos 13 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse. Prieš vyno išpilstymą į butelius, nenaudojama stabilizuojančių medžiagų, o minimali filtracija naudojama tik vynuogių nuosėdas.
Tamsios vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia raudonųjų ir juodųjų uogų aromatais su balzamiko acto natomis. Burnoje skonis - prinokusių raudonųjų uogų, džemo, gero balanso, ilgai išliekančio poskonio.
Patiekti 16-18°C temperatūros prie griliuje keptos mėsos kepsnių su grybais, makaronų su mėsos padažu, raudonos žuvies patiekalų.
Colour: cherry, garnet rim. Nose: scrubland, ripe fruit, fruit liqueur notes, spicy. Palate: flavourful, round tannins, long.
„Dominio Romano“- labai nedidelė šeimos vyninė Ribera del Duero regione. Šeimai priklauso tik 10 hektarų vynuogynų, tačiau tai seni (40 metų ir senesni) vynmedžiai. Vynai gaminami iš vietinės ‚Tinto Fino‘ veislės- ‚Tempranillo‘ klono pritaikyto ekstremaliam vietiniam klimatui bei dirvožemiui. http://www.dominioromano.com/