Camarcanda - pjemontietiškame dialekte reiškia - namą , kuriame nesibaigia derybos, tai simbolizuoja Angelo Gaja susitikimus su anksčiau buvusiais vynuogynų savininkais. Vynmedžiai auga kalkakmenio, molio ir riedulių turtingame dirvožemyje.
Skirtingų vynuogių sulčių fermentacija vyksta atskirai. Pasibaigus fermentacijoms, vynai brandinami 18 mėn. naudoto ąžuolo statinėse. Po to vykdomas visų trijų vynuogių vynas sumaišomas ir dar 12 mėn. brandinamas butelyje.
Baltasis dirvožemis ir kietųjų akmenų gausa suteikia vynui kietą ir kompleksišką struktūrą. Uodžiami džiovintų slyvų, vyšnių, šeivamedžio, šokolado, Viduržemio jūros prieskonių aromatai. Burnoje vynas apvalus su tankia struktūra bei minerališku charakteriu. Juntami švelnūs taninai, ilgas poskonis. Tai ilgaamžis vynas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos, veršienos kepsnių, brandžių sūrių.
Gaja šeima šiaurės vakarų Italijos Pjemonto regione gyvuoja nuo XVII a. vidurio, o vyną Barbaresko kaimelio apylinkėse gamina nuo 1859 metų. Keturios Gaja šeimos kartos, siekdamos išskirtinės vyno kokybės, vyninę išgarsino ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Šiuo metu Pjemonte vyninė gamina tiek klasikinius barbareskus ir barolus, tiek įdomius ir išskirtinius "Langhe DOC" raudonuosius bei baltuosius iš tarptautinių vynuogių veislių. Šeimai taip pat priklauso du ūkiai Toskanoje: "Ca'Marcanda" Bolgeryje, kur gaminami "supertoskaniečiai", ir "Pieve S. Restituta" Montalčino miestelio apylinkėse, gaminantis "Brunelo di Montalcino" vynus. Šiems ūkiams būdingi ypač aukšti kokybės standartai ir tai, jog vynuogės "Gaja" vynams skinamos tik šeimai priklausančiuose vynuogynuose.