Elegantiškas, gyvų taninų, vyriško charakterio, minerališkas vynas iš naujai prikeltos Etnos pietvakarinės pusės. IDDA siciliečių tarme reiškia „tu“, tai terminas, kurį vietiniai gyventojai su meile ir susižavėjimu vartoja Etnai apibūdti. Tai dviejų šeimų - Gaja ir Grasi bendras naujas vyno gamybos projektas Sicilijoje.
Fermentacija ir maceracija truko tris savaites, vyko jos iš dalies ąžuolo ir betoninėse statinėse, po to vynas 24 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse ir betono talpose. Skaidriai raudonas vynas kvepia miško uogomis, vyšniomis, raudonaisiais serbentais, bičių vašku, marcipanais, smilkalais, prieskoninėmis žolelėmis, pankoliu.
Tiekti 16–18 °C prie žvėrienos, patiekalų su trumais, raudonos žuvies, sūrių, saliamio.
Gaja šeima šiaurės vakarų Italijos Pjemonto regione gyvuoja nuo XVII a. vidurio, o vyną Barbaresko kaimelio apylinkėse gamina nuo 1859 metų. Keturios Gaja šeimos kartos, siekdamos išskirtinės vyno kokybės, vyninę išgarsino ne tik Italijoje, bet ir visame pasaulyje. Šiuo metu Pjemonte vyninė gamina tiek klasikinius barbareskus ir barolus, tiek įdomius ir išskirtinius "Langhe DOC" raudonuosius bei baltuosius iš tarptautinių vynuogių veislių. Šeimai taip pat priklauso du ūkiai Toskanoje: "Ca'Marcanda" Bolgeryje, kur gaminami "supertoskaniečiai", ir "Pieve S. Restituta" Montalčino miestelio apylinkėse, gaminantis "Brunelo di Montalcino" vynus. Šiems ūkiams būdingi ypač aukšti kokybės standartai ir tai, jog vynuogės "Gaja" vynams skinamos tik šeimai priklausančiuose vynuogynuose.