Raudonasis sausas
"Mauro Molino" ambasadorius visame pasaulyje, šis vynas yra tobulas mūsų įmonės manifestas; atspindintis dinamišką realybę, suvokiant ir saugant senąsiais šeimos tradicijas,-taip apie šį Barolo kalba savininkai.
Maceracija truko 6 dienas, malolaktinė fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose. Vėliau vynas 18 mėnesių brandintas prancūziško ąžuolo statinėse.
Rubino spalvos vynas, kvepia vyšniomis, džiovintomis spanguolėmis, juodąja arbata, grybais, kinrože, laužo dūmais, kedru. Lengvas, tačiau gilus, vaisiškas, struktūriškų taninų, elegantiškas. Ilgo poskonio.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos kepsnių, pastos su mėsos padažu, troškintos žvėrienos su trumais, brandintų sūrių.
Vyninė "Mauro Molino" įkurta 1953-aisiais prie seno šv. Martyno vienuolyno. Jai priklauso 10 hektarų vynuogynų, tačiau labiausiai ji didžiuojasi vynuogynais Vigna Conca ir Vigna Gancia, iš kurių derliaus gaminamas barolas. Daugiau nei pusė vynuogynų ploto užima 'Nebbiolo', apie 2,6 ha 'Barbera', maždaug po pusę hektaro – 'Dolcetto' ir 'Chardonnay' vynuogės. Nuo 1978 metų vyninei vadovauja Mauro Molino, enologijos mokslus baigęs Albos institute. Nors vyninė maža , tačiau pripažinta tarptautinių vyno kritikų. Robertas Parkeris apie šios vyninės barolą: "...skonio vaisinė bomba! Masyvūs, koncentruoti vynai, kuriuos galima brandinti ilgiau nei 20 metų."