Iberijos kiaulių veislių paštetas pagardintas vyšniomis. Dėka vyšnių uogienės paštetas įgauna šiek tiek salsvą skonį. Paštetas puikiai derės tepti ant paskrudintos duonos, su grissini duonele ar kaip įdaras Cannelloni patiekalui.
Sudedamosios dalys: iberijos kiaulienos kepenėlės (25 %), kiauliena ir šoninė, vanduo, vyšnių džemas (vyšnios (45 %), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas, standiklis (pektinas), rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis)), svogūnas, grybai (pleurotos ostreatus), ypač tyras alyvuogių aliejus (1 %), vynas, druska, nugriebto pieno milteliai, kiaušinių milteliai, žirnių skaidulos, cukrus, česnakas, emulsikliai (E-450i, E-451ii, E-452i), kukurūzų krakmolas, prieskoniai, antioksidantai (E-331i, E-301, E-325), kvapiosios medžiagos, konservantai (E-200, E-262ii).
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų. Sudėtyje nėra gliuteno.
Energinė vertė (100g): 962 kJ / 231 kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6 g, angliavandeniai 9 g, iš kurių cukrų 8 g, baltymai 10 g, druska 2,54 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve (0 °C - 5 °C) ir suvartoti per 5 dienas.