Baltasis sausas
Šio vyno 80-mečiai vynmedžiai auga dirvožemyje gausiame titnago uolienų. Siekiant atskleisti šį ypatingą terroir, iškart po skynimo, švelniai išspaudus sultis jų fermentacija ir vyno brandinimas vyksta senose prancūziško ąžuolo statinėse, jis 12 mėn. laikomas su mielėmis. Prieš išpilstymą į butelius, vynas nėra skaidrinamas ir filtruojamas. Vyno atskyrimas nuo nuosėdų vykdomas atsižvelgiant į mėnulio fazes, tai daroma 2 kartus, esant pilnačiai. Išpilsčius į butelius vynas dar du metus brandinamas ūkio rūsiuose.
Vynas pasižymi intensyviais žaliųjų vaisių kvapais. Kompleksiškame aromate juntami žaliosios citrinos, verbenos, prinokusių agrastų kvapai, kuriuos papildo titnago dūmo natos. Burnoje - tvirtos struktūros, gausios, tačiau glotnios rūgšties ir itin koncentruoto skonio, kuriame vaisiškumą papildo subtilios kokoso bei prieskonių natos. Minerališkumas vynui suteikia ilgą poskonį. Vyno brandinimo potencialas 6-8 metai.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie kepto omaro, plekšnės grietinėlės padaže arba šviežio/ brandinto ožkos pieno sūrio (Crotin).
Henri Bourgeois Vyninė, įsikūrusi Chavignol miestelyje, yra viena svarbiausių Sancere, Luaros slėnyje. Ūkį valdo jau dešimta Burgeois šeimos karta, o viskam vadovauja energingasis Jean - Marie Bourgeois. Kažkada teturėję 2 ha, o dabar vyninei priklauso net 65 ha vynuogynų geriausiuose Sancere, Puillly- Fume šlaituose. Luaros slėnis pasižymi ypatinga dirvožemių įvairove, kuri subtiliai veikia čia auginamas vynuoges ir iš jų gaunamus vynus. Pats vyndarys Jean-Marie Bourgeois remiasi sena šeimos tradicija ir nesistengia vyno „pagaminti“, o tik padeda per vyną atsiskleisti unikalioms Luaros slėnio sąlygoms: dėl čia esančios skirtingo tipo dirvožemių ir mikroklimatų įvairovės (terroir) vyndarys gali sukurti skirtingus, išraiškingo stiliaus vynus iš šio regiono tradicinės Sauvingnon Blanc vynuogės. Šios vyndarių šeimos vynai yra tradiciškai brandinami ąžuolinėse statinėse, kurios papildo vaisiškai, citrusiškai kvepiančius vynus subtiliais sviesto, šviežių kepinių aromatais.