Šis konjakas gaminamas iš ekologiškai užaugintų vynuogių derliaus. Vintažinis, vienų metų derliaus, vynuogių distiliatas buvo brandinamas 10 m. prancūziško ąžuolo statinėse.
Konjakas kvepia šviežiais vynuogių, persikų ir vanilės aromatais. Ilgame gėrimo poskonyje juntamas vaisiškumas, kurį praturtina džiovintų gėlių ir citrusinių vaisių žievelių skoniai.
Tai vieni iš nedaugelio konjako namų, kurie vis dar yra nepriklausomi. Kitas išskirtinis šių konjako namų bruožas - „Cognac La Gabare“ negamina konjako! Jean Grosperrin ilgus metus dirbęs konjako pirkliu ir tarpininku, nuo 1922 m. su savo šeima, atrinkinėja geriausius Cognac regione, skirtingų distilerijų gaminamus konjakus. Supirkinėdami konjaku užpildytas statines, jie mėgina išsaugoti kiekvieno gėrimo identitetą. „La Gabare“ brandina konjakus savo rūsiuose ir išpilsto į butelius tik pasiekus gėrimo piką. Dar viena priežastis pamėgti „Cognac La Gabare“ - jų konjakai nėra maišomi. Kiekvienas yra skirtingas, atskleidžiantis ne tik skirtingų vyndarių filosofiją ar terroir savybes, bet ir vynuogių charakterius.