Baltasis sausas
"Les Chaumées" yra vertinamas Premier Cru vynuogynas Chassagne-Montrachet šlaito viršuje. Dirvožemis yra viena svarbiausių Les Chaumées ypatybių. Kadangi vynuogynas yra aukščiau šlaite, jis yra palyginti lengvas, sudarytas iš trupinto kalkakmenio su nedideliu kiekiu molio. Dėl to ir rytinės pusės, į kurią patenka rytinė saulė, paprastai gaunami koncentruoti, bet ne sunkūs vynai, pasižymintys mineralinėmis savybėmis ir subtilumu.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie ant griliaus keptos lašisos, pastos, sodresnių sūrių picų, baltųjų miško grybų keptų svieste.
1989 m., grįžusi iš verslo mokyklos Paryžiuje, Caroline L’Estimé perėmė vyndarystęs amatą iš savo tėvo Jean-Noël Gagnard. Šio, baltąjame Chassagne-Montrachet vyne besispecializuojančio, ūkio stilius pabrėžia subtilų Chardonnay vynuogių charakterį. Caroline prižiūrimų vynuogynų vynas iš aplinkinių išsiskiria delikačiais laukinių grybų, lydyto sviesto, džiovintų žolelių ir citrusinių vaisių aromatais. Paklaustia kodėl jos vynai yra būtent tokie, unikalūs Chassagne-Montrachet, vyndarė nusišypso ir tik gūžteli pečiais – „stengiuosi netrukdyti pačiai gamtai formuoti vyno skonio“. Vynai gaminami paprastai ir nuoširdžiai. Nėra žaidimų su redukcija, beveik nenaudojamos ir naujos ąžuolo statinės. Kadangi ūkininkaujama ekologiškai ir dar laikantis biodinaminių principų bei procedūrų, delikatūs procesai vyninėje atrodo itin logiški. Caroline ištikima Chassagne tradicijoms: baltiesiams vynams daugiausiai naudoja neutralų ąžuolą, kur vyną brandina net 18–20 mėnesių. Bevek nefiltruoja. Nuo 2014 m. 12,5 ha išskirtinių šeimos vynuogynų buvo sertifikuoti ekologiškai ir dabar jie valdomi biodinamiškai.