Saldusis saldus
Pilnas ir sudėtingas. Geras cukraus ir vaisių santykis su dideliu rūgštingumu užtikrina vyno pusiausvyrą. Ryškios auksinės spalvos vynas kvepia tropiniais vaisiais, marmeladu, blyneliais. Vyno poskonis ilgas, pikantiškas. Vynas 3 metus brandintas su mielėmis 60 % naujose prancūziško ir vengriško ąžuolo bei prancūziškose akacijų statinėse. Prieš išpilstant į butelius vynas rezervuaruose praleido dar 6 mėnesius. Vyno brandinimo potencialas keletą dešimtmečių, arba kelios kartos.
Likutinis cukraus kiekis -172 g/l
Rūgšties kiekis - 6,6g/l.
Tiekti 10–12 °C prie vaisinių ar medaus desertų, vietoj deserto ar su mėlynojo pelėsio sūriais, kaip rokforas ar stiltonas.
{d.info_gamintojas}