Saldusis saldus
Chardonnay vynuogės fermentacija vykdyta naujose prancūziško ąžuolo statinėse, Welschriesling - 10hl naujose statinėse. Vėliau vynas 20 mėn. brandintas ąžuolo statinėse.
Vyne juntami:prinokusių kaulavaisių puokštė, subtilus žolelių prieskonis, geltonų tropinių vaisių natos. Burnoje jaučiami persikai, prinokę geltonieji melionai. Gyvas ir gaivus, puikus saldumo ir rūgšties balansas,minerališkas poskonis.
Likutinis cukraus kiekis 195,2g/l
Rūgšties kiekis - 7,2g/l
Tiekti 10-12 10-12° C prie "Tarte Tatin" pyrago, blynų su abrikosų uogiene, Époisses de Bourgogne sūrio.
Kracher vyninė Austrijoje įsikūrusi šalia Neusiedl ežero. Tai viena iš nedaugelio vietų pasaulyje, kurioje praktiškai kiekvienais metais įmanoma užauginti ir nuimti tinkamą kilniojo puvinio paveiktą derlių bei gaminti saldžius vynus. Būtent saldūs Kracher vynai pelnė pasaulinį pripažinimą ir įvairius titulus, pats gamintojas penkiskart pripažintas metų vyndariu, o vienas žymiausių vyno kritikas Robertas Parkeris vertina Kracher vynus aukščiausiais balais (vienintelis Austrijos vyninės vynas įvertintas 100 balų!). Kracher vynas pasižymi harmonija, kadangi saldumą atsveria ir subalansuoja gaivi rūgštis, o patys kompleksiškiausi vynai yra išskirtinai ilgaamžiai ir tampa kolekcionavimo objektu.