Prancūzijos Provanso regione gaminamas natūralaus pieno jogurtas pagardintas migdolų pienu ir vyšnių uogiene.
Sudedamosios dalys: karvės pienas, grietinėlė, vyšnios (10%), cukrus (10%), migdolų pieno sirupas (3%), cukraus sirupas, migdolai, krakmolas, tirštiklis (pektinas), natūralūs skonio stiprikliai, konservantas (kalio sorbentas), pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti kokosų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g) 558 kJ / 134 kcal, riebalai 6,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,3 g, angliavandeniai 16 g, iš kurių cukrų 15 g, baltymai 2,3 g, druska 0,08 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-6°C).
Ši prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
La Fermière yra šeimos valdoma jogurto ir desertų įmonė, įkurta 1952 metais žavingame Marselio mieste, Prancūzijoje. Kokybė ir tobulo skonio siekis - tai įmonės šūkis, kurį lėmė dešimtmečius puoselėjamos tradicijos. Nenuostabu, kodėl La Fermière garsėja savo tradiciniu savoir-faire: derindama aukščiausios kokybės ingredientus, ji gamina gardų ir visiškai natūralų aukščiausios kokybės jogurtą su meile!