Oranžinis sausas
Vynas nefiltruotas, neskaidrintas, be pridėtinių sulfitų. Rankomis rinktas derlius, išspausdus sultis kartu su odelėmis supilamas į molines 1500l amforas (Qvevri) ir laikomas apie 7 mėn. Po šio proceso, kurio metu įvyksta malolaktinė fermentacija, vynas atskiriamas nuo odelių, pilamas į švarią Qvevri, sumaišomas su jaunu aukštos kokybės vynu ir dar tris mėn, laikomas amforose.
Oranžinės spalvos vynas kvepia kiviais, slyvomis, lelijomis. Švelnus su dūminiu poskoniu.
Likutinis cukraus kiekis - 0.8g/l.
Patiekti 8 - 10 °C temperatūros prie antienos, žąsienos, laukinės paukštienos.
Laurent Bannwarth ūkis gamina natūralųjį vyną Elzase. Vyninė įsikūrusi Obermorschwihr miestely apie 10km į pietus nuo Elzaso sostine vadinamo Colmar. Šeimos valdomame ūkyje vynuogės auginamos jau daugiau nei 60 metų. Nuo 2007-ųjų metų ūkio vynas sertifikuotas kaip organinis, tačiau ir biodinamiškos vyndarystės praktikos čia nesvetimos. Vynuogės netrešiamos chemikalais, fermentacija vyksta tik laukinių mielių dėka, vynas nei neskaidrinamas ir nefiltruojamas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros