Raudonasis sausas
Salice gaminamas nuo 1954 m., norėdami atžymėti šį istorinį vyną, nuo 2004 m. derliaus etiketėje yra užrašas 50-asis derlius. Vynmedžių amžius apie 50 metų, maceracija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje (20-22°C) 8-12 dienų, vynas 12 mėn. brandintas 30hl ąžuolo statinėse.
Gervuogių, juodųjų vyšnių, baziliko natos ir saldūs prieskoniai daro vyną turtingą, subalansuotą, švelnių taninių. Ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis vyne - 4,85g/l
Tiekti 18 -20 °C prie troškintos jautienos uodegų su slyvomis, pastos su mėsos ir miško grybų padažu, ant griliaus keptų žvėrienos dešrelių, brandesnių sūrių.
"Leone de Castris" vyninės patirtis sukaupta per 350 jos gyvavimo metų. "Leone de Castris" yra vienas svarbiausių ūkių Apulijos vyno istorijoje. 1925 metais jis tapo pirmuoju ūkiu regione, pradėjusiu pilstyti vyną į butelius. Iki tol Apulijos ūkių produkcija buvo pigiai parduodama didelėse talpose kaip žaliava. Vyninei svarbūs buvo 1943 metai. Pagerinus išpilstymo liniją, pradėtas pilstyti rožinis vynas "Five Roses". Italijoje tai buvo pirmasis į butelius išpilstytas rožinis vynas, kuris jau tada buvo parduodamas JAV rinkoje. Nuo pat pradžių šį vyną lydi sėkmė. Neretai jis laikomas vienu geriausių Italijos rožinių vynų, kasmet pelnantis "Gambero Rosso" apdovanojimus. . "Il Medaglione", "Copertino", "Primitivo di Manduria Villa Santera", "Il Lemos", "Donna Lisa" ir kiti vyninės vynai gaminami puoselėjant tradicijas, tačiau Salento ir Apulijos kultūra derinama su naujovėmis. Pionieriška vyninės šeimininkų dvasia skatina nuolatos tobulėti.