Raudonasis sausas
Vynas vidutinio svarumo, švelnių taninų, puikios struktūros, sultingas. Vidutinio ilgumo poskonio. Crianza lygio vynas 3 metus brandintas senose amierikietiško ąžuolo statinėse. Tai net 2 metai daugiau nei įstatymais nubrėžtas brandinimo ąžuolo statinėse laikas. Vyno skaidrinimas vyksta išskirtinai kiaušinio baltymo pagalba. Šviesios rubino spalvos vynas kvepia prinokusiomis tamsiosiomis uogomis (gervuogė, mėlynės), kurias papildo juodojo pipiro, mėsos prieskonių, rudeninių lapų bei anyžiaus natos.
Tiekti 16 - 18ºC prie mėsos patiekalų, šaltų užkandžių, kietųjų sūrių.
Savory berries with aromas of white pepper, blood orange peel, preserved plums, iron and a touch of dust. Still pretty structured and intense, with a medium to full body, but juicy and long. Drink or hold.
“Turbūt nė viena vyninė pasaulyje nesilaiko savo tradicijų taip išdidžiai ir atkakliai, kaip tai daro „López de Heredia“. Paradoksalu, bet tai kartu ir vyninė, kurios vynuogininkystė ir vyno gamyba yra puikus bei įžvalgus pavyzdys jauniems, į priekį žiūrintiems gamintojams visame pasaulyje ... ” Eric Asimov, The New York Times Pasaulyje yra vos kelios kitos vyninės, galinčios lygiuotis su Lopez de Heredia paveldu bei prestižu. Nuo tada, kai prieš 143 metus šią vyninę įkūrė Don Rafaelis Lópezas de Heredia, ji nedaug tepasikeitė. Šeima nuosaikiai laikosi vyndarystės doktrinos, nubrėžtos 1880-aisiais - gaminti vyną tik iš savo vynuogynų ir nedarant jokių kompromisų kantriai siekti geriausio įmanomo rezultato. Darbas vynuogyne nepasikeitė nuo 1880-ųjų. R. López de Heredia yra „tradicionalistai“, pergyvenantys ir išlaikantys tradicijas bei saugantys unikalų Riochos regiono paveldą. Fermentacija vyksta 72 dideliuose ąžuolo kubiluose, iš kurių kai kurie yra gaminti vyninės įkūrimo metais ir siekia 143 metų amžių. Po fermentacijos vynas itin ilgai brandinamas rankų darbo amerikietiško ąžuolo statinėse.