sweet
Banyuls vynui skirtos vynuogės auginamos rudųjų skalūnų dirvožemyje, o jų derlius renkamas tik rankomis, kai vynuogės pasiekia optimaliausią nokumo lygį. Kekės švelniai suspaudžiamos, fermentacija stabdoma į misą įpilant neutralaus spirito.
Nosyje juntamas subtilus saldžių prieskonių, vanilės, cukruotų apelsinų žievelių ir citrinų aromatas. Skonis elegantiškas ir kreminis, su rafinuotomis cukruotų vaisių natomis, sukuriančiomis harmoningą ir ilgai trunkantį pabaigos įspūdį.
Tiekti 10°C - 13°C prie Roquefort ir Stilton sūrių, riešūtų ir vaisių pagrindu daromų desertų.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.