Raudonasis sausas
Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš keleto atskirų (Colle di Paolo, Fonte Filippo, Schiavone, Colle Rosina) vynuogynų mišinio, augančių 400mvjl. Vynas 15-20 dienų fermentuotas nerūdijančio plieno talpose, maceracija - 20/30 dienų, brandintas naujose ąžuolo statinėse 12/18 mėn.
Vynas kvepia vyšniomis, raudonosiomis slyvomis, gervuogėmis, juodaisiais serbentais, alyvuogių užtepėle, kava, raudonėliu, našlaitėmis. Elegantiškas, tvirtoko kūno,švelnių taninų.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie lazanijos, picų, pastos su mėsos/grybų padažu, griliuje keptų ėrienos kepsnių, vidutinio kietumo sūrių.
Nuo pat 1978-ųjų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę, esančią San Martino prie Maručinos miestelyje, jis pateko į Italijos vyndarių elitą. Vyninei priklauso 273,5 hektaro vynuogynų Pietų Italijoje, Abrucuose. Trylika nedidelių plotelių pabirę kalvotame ruože palei Adrijos jūrą. Dirvožemis kalkingas, turtingas mineralų. Auginamos tiek vietinės, tiek tarptautinės vynuogių veislės. Jo žymusis vynas "Villa Gemma" išgarsino 'Montepulciano' vynuoges, ir šiuo metu jos yra viena iš madingiausių Italijos veislių. Masciarelli pirmasis šiame kaimiškame ir atsilikusiame regione įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus, pirmasis eksperimentavo su 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' veislėmis, o modernius gamybos metodus pritaikė ir vietinei baltųjų vynuogių veislei 'Trebbiano d‘Abruzzo' bei pagamino iš jos puikios kokybės vyno. "Castello di Semivicoli", "Marina Cvetic", "Villa Gemma" – trys šios vyninės vynai, skinantys laurus vyno konkursuose ir mėgėjų sudarytuose vynų sąrašuose. Po netikėtos vyndario mirties 2008 m. ūkį perėmė jo žmona vyndarė Marina Cvetic.