Šešios pieniško šokolado (min. 39%) lazdelės dailioje sardinių paveikslėlio pakuotėje. Švelnios, kreminės tektūros šokoladas gali būti šmaikšti dovana. Be pridėtinių kvapiklių.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2457 kJ / 588 kcal, riebalai 41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25 g, angliavandeniai 46 g, iš kurių cukrų 45 g, baltymai 7 g, druska 0,22 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.